Blogi

Setera aloittaa operaattoripalveluiden tarjoamisen useissa Euroopan maissa vuonna 2017, ensimmäinen maa on Italia

20.9.2017

Setera tarjoaa mobiilivaihde pilvipalveluja italialaisille yrityksille tammikuusta alkaen. Seteran tytäryhtiö Setera Italia S.r.l toimii operaattorina Italiassa ja tarjoaa itse numeroinnit sekä puhepalvelut asiakkailleen.  Setera käyttää palvelussaan Mitelin ohjelmistoja. Mitel on alalla tunnustettu maailman johtava reaaliaikaisten pilvi- sekä mobiilipalveluiden ohjelmistoyritys, joka on Nasdaqin pörssissä (MITL) listattu yritys.  Mitelin mobiiliviestinnän yhteyksillä on maailmanlaajuisesti päivittäin yli 2 miljardia käyttäjää. Joulukuussa 2015 päättyneellä tilikaudella Mitelin liikevaihto oli 1,16 miljardia dollaria.

 

”Valitsimme ensimmäiseksi Italian, koska se on Euroopan suurin maa kun lasketaan yritysten lukumäärää. Siellä on 17 prosenttia Euroopan 20 miljoonasta yrityksestä. Seuraavat maat ovat Espanja ja UK. Suunnitelmissa on myös aloittaa palveluiden tarjonta Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa vuoden 2017 aikana”, sanoo Seteran toimitusjohtaja Tuomo Kiesvaara.

 

”Saamme lanseeraukselle lentävän lähdön, sillä meillä on jakelukanavia valmiina Roomassa ja Milanossa. Suomessa lankapuhelimet ovat olleet historiaa jo vuosia. Haluamme tarjota yhtä kattavaa liikkuvaa mobiilivaihdetta kaikille eurooppalaisille asiakkaille. Ajoitus on oikea, koska pilvipalveluita on alettu myymään Italiassa tosissaan vasta vähän aikaa sitten. Käytännössä yrityksillä on edelleen käytössä perinteinen puhelinvaihde ja ISDN-liittymät. Haluamme osuutemme valtavasta ja nopeasti kasvavasta markkinasta. Vahvasti innovaatioihin keskittynyt ja ohjelmistojaan sekä uusia toiminnallisuuksia asiakkailleen jatkuvasti kehittävä Mitel on meille ylivoimaisesti paras mahdollinen kumppani”, Kiesvaara kertoo.

 

Kiesvaaran mukaan asiakkaat arvostavat käyttökokemuksen helppoutta ja erityisesti siihen täysin integroitua mobiliteettia. Setera on toimittanut pienille ja keskisuurille suomalaisyrityksille MiCloud-palveluita jo vuodesta 2009. Espoolaisyritys jatkaa toimituksiaan Office+-brändin alla.

 

Riippumattoman toimiala-analyysiyritys MZA Ltd:n mukaan pilviperiaatteella toimivien yritysliikenneratkaisujen arvioidaan kasvavaan 67 prosentin vuosivauhtia 2015–2020.

 

Lisätietoja:

Tuomo Kiesvaara, toimitusjohtaja, Setera Oy, puh. 040 900 2201

 

Faktoja avainhyödyistä, joista italialaiset yritykset hyötyvät käyttöönotossa:

  • Ohjelmistopohjainen ratkaisu mahdollistaa pilvipalveluiden nopean käyttöönoton.

  • Avaa palveluntarjoajille uusia markkina- ja tuottomahdollisuuksia.

  • Mahdollistaa pääsyn pilvipohjaiseen, reaaliaikaiseen mobile first -periaatteella toimivaan tietoliikenteeseen.

  • Seteran kasvusuunnitelmassa on toimia paikallisesti 5 maassa vuoden 2017 aikana.

  • Mitelin pilvipohjaisia viestintäratkaisuja käyttää yli 2 miljardia yritysasiakasta.

  • Mitel on maailmanlaajuisesti nopeimmin kasvava pilvipohjaisten yrityskommunikaatioratkaisujen toimittaja, joka on pilvipalveluiden käyttäjien määrällä arvioituna alan markkinajohtaja. 

 

Setera International Oy

on eurooppalaisten yritysten kommunikaatioratkaisuihin erikoistunut nopeasti kasvava suomalainen teleoperaattori. Se tarjoaa innovatiivisia pilvipalveluita operaattoripalveluineen. Palvelutarjonnassa on laaja valikoima yritysten kommunikaatiopalveluita ja -ratkaisuja sekä puhe- ja mobiilipalveluita. Se tuottaa asiakkaiden liiketoimintaa tukevia helppoja ja kustannustehokkaita kommunikaatioratkaisuja hyvällä monikielisellä asiakaspalvelulla. Asiakkaina on pieniä ja keskisuuria yrityksiä.  Lisäksi se tuottaa palveluita muille kotimaisille ja ulkomaisille teleoperaattoreille.

 

Mitel

on yritys- ja mobiiliviestinnässä kansainvälinen markkinajohtaja, joka mahdollistaa päivittäin yli kaksi miljardia yritysten välistä mobiiliyhteyttä ja mobiiliyhteyden kahdelle miljardille käyttäjälle.

 

Mitel (NasdaqMITL) (TSX:MNW) auttaa yrityksiä ja mobiilioperaattoreita yhdistämään, tekemään yhteistyötä sekä tarjoamaan asiakkailleen innovatiivisia palveluita. Asiantuntijamme palvelevat yli 60 miljoonaa yrityskäyttäjää yli 100 maassa ja maailmanlaajuisesti 130 mobiilipalvelujen tarjoajaa, joista 15 kuuluu alan johtavien TOP 20 -toimijan joukkoon. Siksi Mitel on ainutlaatuinen yritys, joka on onnistunut yhdistämään sekä yritys- että kuluttajakäyttäjien toiveet ja tarpeet.

Lisätietoja www.mitel.com tai seuraa Twitterissä @Mitel. 

Please reload

Hyvä asiakassuhde vaatii enemmän kuin viestinnän osaamisen

4.3.2019

1/3
Please reload

Viimeisimmät uutiset
Please reload

Archive
Please reload

© Viestintätoimisto VCA Oy

info@vca.fi   |   Punavuorenkatu 2 A 3, 00120 Helsinki   |   Rekisteriseloste

  • Facebook Basic Black
  • Black LinkedIn Icon