Blogi

IFS ostaa MainIoT Software Oy:n vauhdittaakseen kasvua Suomessa

1.3.2017

 

Kansainvälinen toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP) kehittävä IFS ostaa suomalaisen MainloT Software Oy:n (MainIoT) koko osakekannan Solteq Oyj:ltä. Kauppahinta maksetaan käteisellä.

MainIoTin tuotteilla ohjataan palveluprosesseja niin julkisella sektorilla kuin teollisuudessa. Ohjelmistoja käyttävät asiakkaat teollisuuden ja energiantuotannon kunnossapito- ja huoltopalveluissa, elinkaaripalveluissa, yleisesti kiinteistöpalveluissa, kaupunkien ja kuntien teknisessä toimessa, infran ja kiinteistöjen hallinnassa, sairaaloiden välinehuollossa sekä koti- ja hoivapalveluissa.

 

MainloTin asiakaskunta kattaa yli 200 yritystä, jotka hyötyvät nyt IFS:n toimialaratkaisuista ja IFS:n tunnustetusta asemasta johtavana toiminnanohjausjärjestelmien kehittäjänä kansainvälisillä markkinoilla. 

 

“MainloT-yrityskauppa toteuttaa IFS:n kasvustrategiaa. MainloT tukee kahta kasvusegmenttiämme, jotka ovat kunnossapitojärjestelmät (EAM) ja huoltopalvelujen liiketoimintajärjestelmät (ESM). Vahvistamme sekä tarjontaamme että yhdistämme sitä tärkeässä Suomen markkinassa. Lisäksi saamme lisää osaamista IoT-alueelle, jolle IFS kehittää voimakkaasti ratkaisujaan”, sanoo IFS:n Group Senior Vice President Business Development Fredrik vom Hofe.

 

Aiemmin MainIoT oli Solteq Oyj:n yksikkö, jolla on toimistot Helsingissä ja Tampereella. Yhtiöllä on 40 toimihenkilöä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli 5 miljoonaa euroa. MainIoT Sofware Oy tunnettiin aiemmin teollisuuden kunnossapidon ja materiaalihallinnan tietojärjestelmiin erikoistuneena Artekus Oy:nä, jonka Solteq osti vuonna 2006.

 

“IFS on menestynyt erittäin hyvin viime vuosina maamme kunnossapitojärjestelmien (EAM) ja huoltopalvelujen liiketoimintajärjestelmien (ESM) markkinoilla. Yrityskaupan myötä vahvistamme edelleen liiketoimintaamme näillä kohdemarkkinoilla ja lisäämme henkilöstömme osaamista erittäin kokeneiden ammattilaisten avulla. Toivotamme kaikki uudet kollegat ja asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi IFS:lle”, sanoo IFS Finlandin toimitusjohtaja Tapani Pohjonen.

 

Lisätietoja: 

 

Tapani Pohjonen, toimitusjohtaja, IFS Finland Oy Ab, puh. 040 544 4114, etunimi.sukunimi@ifsworld.com

 

IFS 

IFS™ on maailmanlaajuisesti tunnustettu johtava kehittäjä ja toimittaja toiminnanohjausjärjestelmissä (ERP), kunnossapitojärjestelmissä (EAM) ja huoltopalvelujen liiketoimintajärjestelmissä (ESM). IFS tarjoaa asiakkailleen läpinäkyvyyden omaan liiketoimintaansa, ja ketterän reagointimahdollisuuden ulkoisiin muutoksiin. IFS on pörssiyhtiö (XSTO: IFS), joka on perustettu 1983 ja työllistää yli 2 700 henkilöä. IFS palvelee maailmanlaajuisesti yli 2 400 asiakasta oman tytäryhtiöverkostonsa ja kasvavan kumppaniverkostonsa kautta. Suomessa IFS Finland Oy Ab:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää: www.ifsworld.com.

Tutustu IFS Blogeihin teknologiasta, innovaatioista ja luovuudesta: http://blogs.ifsworld.com

Seuraa Twitterissä: @ifsworld

Please reload

Hyvä asiakassuhde vaatii enemmän kuin viestinnän osaamisen

4.3.2019

1/3
Please reload

Viimeisimmät uutiset
Please reload

Archive
Please reload

© Viestintätoimisto VCA Oy

info@vca.fi   |   Punavuorenkatu 2 A 3, 00120 Helsinki   |   Rekisteriseloste

  • Facebook Basic Black
  • Black LinkedIn Icon