Blogi

Futurice Oy jatkaa kansainvälistymistään ja on perustanut toimistot Tukholmaan ja Müncheniin

9.2.2017

Digitaalisia palveluja tuottava Futurice Oy panostaa Euroopan kasvumarkkinoille perustamalla uudet toimistot Müncheniin Saksaan ja Tukholmaan Ruotsiin. Yhtiöllä on toimistot Berliinissä, Lontoossa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

 

Futurice on tullut Suomessa tunnetuksi kasvuyrityksenä ja Euroopan parhaimpana työpaikkana. Yhtiö on sijoittunut kymmenen kertaa peräkkäin Deloitten Technology Fast 50 -kasvuyrityslistalle. Vuonna 2000 perustetun yrityksen liikevaihto lähentelee jo 30 miljoonaa euroa. Toiminta on ollut voitollista.

 

”Kasvun ajurina on digimurroksen laajentuminen, jonka myötä asiakasyritykset investoivat vauhdilla uusiin digitaalisiin palveluihin. Selvityksemme tukevat yrityksemme sijoittumista Saksassa ja Ruotsissa, jossa finanssi ja matkailu- sekä ravitsemuskauppa ovat erityisen innokkaimpia investoimaan uusiin digitaalisiin kanaviin perinteisten kanavien rinnalla. Odotamme rohkaisevia tuloksia tietyiltä toimialoilta kuten media, pankit, raskas teollisuus, matkailu ja vähittäiskauppa, jossa olemme onnistuneet mainiosti Suomessa”, sanoo Futurice Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Syrjänen.

 

Futuricen palveluksessa on noin 300 alan ammattilaista. Vuonna 2000 perustettu Futurice valittiin vuosina 2012 ja 2013 sekä Suomen että Euroopan parhaaksi työpaikaksi.

 

Lisätietoja:

Tuomas Syrjänen,

CEO

Futurice Oy

puh. 050 547 0386

tuomas.syrjanen@futurice.com

 

Please reload

Hyvä asiakassuhde vaatii enemmän kuin viestinnän osaamisen

4.3.2019

1/3
Please reload

Viimeisimmät uutiset
Please reload

Archive
Please reload

© Viestintätoimisto VCA Oy

info@vca.fi   |   Punavuorenkatu 2 A 3, 00120 Helsinki   |   Rekisteriseloste

  • Facebook Basic Black
  • Black LinkedIn Icon