Blogi

Suomalaiset työsuhdeautoilijat ajavat ympäristövastuullisemmin kuin muut autoilijat

1.2.2016

Ympäristövastuullisuus näkyi vahvasti yhtenä yritysautoilun trendinä vuonna 2015. Suomalaiset työsuhdeautoilijat ajoivat tammi-joulukuussa 2015 entistä vähäpäästöisimmillä autoilla ja ympäristöystävällisemmin kuin muut autoilijat. Näin kertovat ALD Automotiven ja NF Fleetin hankintatilastot, joiden mukaan työsuhdeautoissa oli keskimäärin matalammat hiilidioksidipäästöt kuin yleisesti ensirekisteröidyissä henkilöautoissa.

 

Hankintatilastot perustuvat samaan Axus Finland -konserniin kuuluvien ALD Automotiven, NF Fleet Oy:n ja Easy KM:n leasingrekisteröintitietoihin Suomessa. ALD Automotive, NF Fleet ja Easy KM muodostavat yhdessä Suomen suurimman huoltoleasingalan asiantuntijayrityksen. Yhteensä hallinnoitava autokanta on Suomessa noin 24 000.

 

ALD Automotiven ja NF Fleetin hankintatilastojen mukaan työsuhdeautojen keskimääräinen hiilidioksidipäästöarvo on laskenut noin viidenneksen viimeisten kuuden vuoden aikana. Tammi-joulukuussa 2015 työsuhdeautojen keskimääräinen hiilidioksidipäästöarvo oli 118,7 grammaa kilometriä kohden, kun vuonna 2014 se oli 121,6. Hiilidioksidipäästöarvo on laskenut 18 prosenttia vuodesta 2010, jolloin se oli 145 grammaa kilometriä kohden. Trafin tuoreen tilaston mukaan vuonna 2015 ensirekisteröityneiden henkilöautojen keskimääräinen hiilidioksidipäästöarvo oli 123,6. 

 

Lisätietoja:

Pekka Kivinen,

toimitusjohtaja

ALD Automotive

puh. 010 404 2211

Please reload

Hyvä asiakassuhde vaatii enemmän kuin viestinnän osaamisen

4.3.2019

1/3
Please reload

Viimeisimmät uutiset
Please reload

Archive
Please reload

© Viestintätoimisto VCA Oy

info@vca.fi   |   Punavuorenkatu 2 A 3, 00120 Helsinki   |   Rekisteriseloste

  • Facebook Basic Black
  • Black LinkedIn Icon