Blogi

Dubain eläintarhan valaisinpylväät saavat pronssisen efektipinnoituksen Kangasniemen pintakäsittelylaitoksella

25.11.2015

FSP Finnish Steel Painting vastaa Dubain eläintarhaan tulevien valaisinpylväiden teräsosien efektikäsittelystä Tehometin nykyaikaisella Kangasniemen tuotantolaitoksella. Pintakäsittelymenetelmänä hyödynnetään ympäristöystävällistä jauhemaalausta, joka tarjoaa pylväiden tyviputkille ja yläyhteille pronssisen erikoisefektisävytyksen. Tehocoat-jauhemaalaus tekee pylvään pinnasta visuaalisesti näyttävän, kestävän ja kimmoisan.

 

Pintakäsittelytyöt liittyvät Tehomet-konsernin historian suurimpaan yksittäiseen puupylvästilaukseen, jonka myötä Tehomet toimittaa 788 aurinkopaneeleilla varustettua koristeellista puupylvästä ja teräksisiä valaisinvarsia Dubain eläintarhaan Arabiemiraatteihin. Valaisinpylväät tulevat eläintarhan ensimmäiseen osaan, joka on valmistuttuaan noin 400 hehtaarin kokoinen.

 

”Efektipinnat tuovat arkkitehtuurisesti näyttävän ulkoasun pylvään pinnalle. Nyt käynnissä olevan urakan ensimmäinen vaihe on valmis loppuvuonna 2016, jolloin pidetään Dubain eläintarhan avajaiset”, kertoo Tehomet-konsernin toimitusjohtaja Jarkko Kettunen.

 

Jauhemaalauslinjalla pintakäsitellään 12-metrisiä pylväitä uunissa, jonka pituus yltää 13 metriin. Jauhemaalauksen hyötyinä ovat muun muassa nopea tuotannon läpimenoaika, ympäristöystävällisyys ja korroosionkestävyys.

 

”Jauhemaalauslinjasto mahdollistaa monipuoliset valmiudet tarjota laadukasta pintakäsittelyä nopealla aikataululla. Aamulla jauhemaalattu tuote on valmis pakattavaksi ja kuljetettavaksi puoleen päivään mennessä”, sanoo FSP Finnish Steel Painting Oy:n työnjohtaja Lauri Leppänen.

 

Lisätietoja:

Jarkko Kettunen,

toimitusjohtaja

Tehomet

puh. 040 7096 269

 

Lauri Leppänen,

työnjohtaja

FSP Finnish Steel Painting Oy

puh. 050 409 7118

Please reload

Hyvä asiakassuhde vaatii enemmän kuin viestinnän osaamisen

4.3.2019

1/3
Please reload

Viimeisimmät uutiset
Please reload

Archive
Please reload

© Viestintätoimisto VCA Oy

info@vca.fi   |   Punavuorenkatu 2 A 3, 00120 Helsinki   |   Rekisteriseloste

  • Facebook Basic Black
  • Black LinkedIn Icon