Blogi

Bilfinger aloittaa Suomessa Heat Tracen lämmityskaapeleiden jälleenmyynnin yksinoikeudella

28.10.2015

Bilfinger Industrial Services Finland Oy ja Heat Trace Ltd ovat sopineet Heat Trace Ltd:n lämmityskaapeleiden jälleenmyynnistä ja järjestelmien suunnittelusta sekä asennuksista Suomessa. Kaapeleita käytetään muun muassa teollisuuden prosessiputkistojen sulanapitoon ja ylläpitolämmitykseen. Kaapelivalikoima kattaa myös räjähdysvaarallisiin tiloihin asennettavat kaapelit.

 

Heat Trace Ltd on noussut viime vuosina yhdeksi maailman johtavista lämmityskaapeleiden teknologiatoimittajista. Yhtiö käyttää vuosittain noin viidenneksen liikevaihdostaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yhtiön asiakkaat toimivat pääasiassa öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä petrokemiallisessa teollisuudessa.

 

Kyseessä on merkittävä sopimus, koska Bilfinger aloittaa nyt kaapeleiden jälleenmyynnin Suomessa yksinoikeudella. Heat Tracen lämmityskaapelit ovat tulleet maailmanmarkkinoilla tunnetuiksi turvallisina, luotettavina ja kestävinä tuotteina.

 

”Sopimus Heat Trace Ltd:n kanssa avaa Bilfingerille Suomessa uusia mahdollisuuksia entistä laajempaan yhteistyöhön alansa johtavan teknologiatoimittajan kanssa. Olemme jo aiemmin tehneet tiivistä yhteistyötä, mutta nyt sopimuksen myötä olemme Heat Tracen pääasiallinen jälleenmyyjä Suomessa. Palvelumme kattaa kaikkien sähköisten lämmitysjärjestelmien suunnittelun, ohjausjärjestelmät, kaapeleiden toimituksen ja asennuksen”, sanoo Bilfinger Industrial Services Finland Oy:n myyntijohtaja Ahti Komppa.

 

Lisätietoja:

Ahti Komppa,

myyntijohtaja

Bilfinger Industrial Services Finland Oy

puh. 044 981 7200

Please reload

Hyvä asiakassuhde vaatii enemmän kuin viestinnän osaamisen

4.3.2019

1/3
Please reload

Viimeisimmät uutiset
Please reload

Archive
Please reload

© Viestintätoimisto VCA Oy

info@vca.fi   |   Punavuorenkatu 2 A 3, 00120 Helsinki   |   Rekisteriseloste

  • Facebook Basic Black
  • Black LinkedIn Icon