Blogi

FSP ja Caverion solmivat sopimuksen teollisuuden pintakäsittelypalveluista

15.9.2015

Pohjois-Euroopan johtava pintakäsittelyalan yritys FSP Finnish Steel Painting Oy ja Caverion Industria Oy ovat allekirjoittaneet teollisuuden pintakäsittelypalveluja koskevan sopimuksen. Kyseessä on merkittävä sopimus, jossa FSP ottaa vastuulleen pintakäsittelytoiminnot projektikohtaisesti Caverionin työmaakohteissa Suomessa ja tarvittaessa kansainvälisillä markkinoilla.

 

FSP:n sertifioitu johtamisjärjestelmä ja suuret resurssit olivat edellytyksiä sopimuksen syntymiselle.

 

Caverion Industria on hyödyntänyt tämän vuoden aikana FSP:n pintakäsittelyosaamista muun muassa maakaasun siirtoputkiston rakennusurakassa Tampereen Naistenlahdella. Maakaasuputken rakennusprojektin mekaanisena asennusurakoitsijana on toiminut Caverion Industria, joka valitsi suurhankkeen pintakäsittelykumppaniksi FSP Finnish Steel Painting Oy:n. FSP on vastannut putkikäyrien ja T-kappaleiden pintakäsittelystä. 

 

Lisätietoja:

Pekka Myllymäki,

ostopäällikkö

Caverion Industria Oy

puh. 040 5190 019

 

Pentti Virtanen, toimitusjohtaja

FSP Finnish Steel Painting Oy

puh. 0400 811 674

Please reload

Hyvä asiakassuhde vaatii enemmän kuin viestinnän osaamisen

4.3.2019

1/3
Please reload

Viimeisimmät uutiset
Please reload

Archive
Please reload

© Viestintätoimisto VCA Oy

info@vca.fi   |   Punavuorenkatu 2 A 3, 00120 Helsinki   |   Rekisteriseloste

  • Facebook Basic Black
  • Black LinkedIn Icon