Blogi

Lassila & Tikanoja tehostaa liiketoimintaprosessejaan IFS Applications -järjestelmällä

20.5.2015

Ympäristö-, teollisuus- ja kiinteistöpalveluihin erikoistunut Lassila & Tikanoja ottaa käyttöön IFS Applications™ 9 -toiminnanohjausjärjestelmän (ERP). IFS Finland Oy Ab:n kanssa tehty sopimus on merkittävä, sillä järjestelmää käyttää yli 1 000 L&T:n työntekijää. Lassila & Tikanoja valitsi IFS:n järjestelmän tukeakseen kiinteistöpalveluiden keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä tukitoiminnoissa että kentällä.

 

Ympäristö-, teollisuus- ja kiinteistöpalveluihin erikoistunut Lassila & Tikanoja ottaa käyttöön IFS Applications™ 9 -toiminnanohjausjärjestelmän (ERP). IFS Finland Oy Ab:n kanssa tehty sopimus on merkittävä, sillä järjestelmää käyttää yli 1 000 L&T:n työntekijää. Lassila & Tikanoja valitsi IFS:n järjestelmän tukeakseen kiinteistöpalveluiden keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä tukitoiminnoissa että kentällä.

 

Tikanoja valitsi IFS:n järjestelmän tukeakseen kiinteistöpalveluiden keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä tukitoiminnoissa että kentällä.

 

“Valitsimme IFS Applications -järjestelmän, koska tarvitsimme monipuolisen järjestelmän tukemaan liiketoimintamme vaatimuksia aina taustasovelluksista operatiivisiin kenttätyötehtäviin saakka. Tiimityö, palveluasenne ja vastuullisuus ovat avainarvojamme, joita vahvistavat entisestään nyt käyttöön otettava alansa parhaimpiin kuuluva ratkaisu”, sanoo L&T:n Kiinteistöpalveluiden toimialajohtaja Petri Myllyniemi.

 

Lisätietoja:

Tapani Pohjonen,

toimitusjohtaja

IFS Finland Oy Ab

puh. 040 544 4114

Please reload

Hyvä asiakassuhde vaatii enemmän kuin viestinnän osaamisen

4.3.2019

1/3
Please reload

Viimeisimmät uutiset
Please reload

Archive
Please reload

© Viestintätoimisto VCA Oy

info@vca.fi   |   Punavuorenkatu 2 A 3, 00120 Helsinki   |   Rekisteriseloste

  • Facebook Basic Black
  • Black LinkedIn Icon