Blogi

FSP pintakäsittelee Helsingin uusien raitiovaunujen ulkoverhouksen

3.3.2015

Kiskokalustotoimittaja ja konepajatuotteiden sopimusvalmistaja Transtech Oy ja Pohjois-Euroopan johtava teollisuuden pintakäsittelypalveluja tarjoava FSP Finnish Steel Painting Oy ovat tehneet merkittävän yhteistyösopimuksen. FSP vastaa Transtechin valmistamien matalalattiaisten nivelraitiovaunujen ulkoverhousosien pintakäsittelystä Savonlinnan tuotantolaitoksella.

 

Kyseessä on merkittävä tilaus, sillä se kattaa 38 raitiovaunua vuosien 2015–2017 aikana. Kaikkien uusien raitiovaunujen on määrä liikennöidä Helsingissä vuonna 2018. Sopimus sisältää myös option maksimissaan 90 lisävaunun pintakäsittelytyölle vuosina 2017–2025.

 

”Olemme innostuneita sopimuksesta alan merkittävän sopimusvalmistajan kanssa. Olemme valmiit lunastamaan lupauksemme fiksusta, sovitusta ja palvelualttiista toimintatavasta sekä sitoutumaan pitkäjänteiseen kumppanuuteen Transtechin kanssa”, sanoo FSP Finnish Steel Painting Oy:n toimitusjohtaja Pentti Virtanen.

 

Lisätietoja:

Pentti Virtanen,

toimitusjohtaja

FSP Finnish Steel Painting Oy

puh. 0400 811 674

Please reload

Hyvä asiakassuhde vaatii enemmän kuin viestinnän osaamisen

4.3.2019

1/3
Please reload

Viimeisimmät uutiset
Please reload

Archive
Please reload

© Viestintätoimisto VCA Oy

info@vca.fi   |   Punavuorenkatu 2 A 3, 00120 Helsinki   |   Rekisteriseloste

  • Facebook Basic Black
  • Black LinkedIn Icon