Blogi

VCA:n laatujärjestelmä auditoitiin

7.1.2015

Viestintätoimisto VCA Oy:n laatujärjestelmä on hyväksyttävästi auditoitu. VCA:n laatujärjestelmä perustuu Viestintätoimistojen kansainvälisen kattojärjestön ICCO:n suositukseen ja kansainväliseen ICCO CMSII -laatujärjestelmämalliin.

 

– Tavoitteemme on toimia siten, että työn laatu on tasaista ja korkealaatuista, ja työskentelytavat ovat tehokkaita, prosessit avoimia ja yhtenäisiä läpi organisaation. Tästä hyötyvät sekä asiakkaat että me itse, toimitusjohtaja Jukka Aarnio korostaa.

 

VCA sai laatujärjestelmälleen hyväksynnän ensimmäisenä viestintätoimistona Suomessa vuonna 2006.  Vuonna 2012 laatujärjestelmä uusittiin ja auditoitiin. Samalla järjestelmän käytettävyyttä parannettiin siirtämällä se toimimaan pilvipalveluna.

 

Viestintätoimisto VCA Oy on perustettu vuonna 1991. Yritys työllistää yhdeksän henkeä. Sen toiminta-alueet ovat viestintä, mainonta, julkaisut, eRatkaisut ja tutkimus.

 

Lisätietoja:

Viestintätoimisto VCA

toimitusjohtaja Jukka Aarnio

puh. 045 635 5004

jukka.aarnio@vca.fi

Please reload

Hyvä asiakassuhde vaatii enemmän kuin viestinnän osaamisen

4.3.2019

1/3
Please reload

Viimeisimmät uutiset
Please reload

Archive
Please reload

© Viestintätoimisto VCA Oy

info@vca.fi   |   Punavuorenkatu 2 A 3, 00120 Helsinki   |   Rekisteriseloste

  • Facebook Basic Black
  • Black LinkedIn Icon