Blogi

ALD Automotiven ja NF Fleetin tilastot: Työsuhdeautojen TOP 10 Suomessa vuonna 2014

7.1.2015

ALD Automotiven ja NF Fleetin hankintatilastojen mukaan vuonna 2014 halutuimmaksi työsuhdeautoksi nousi Skoda. Toiseksi halutuimpia olivat Volkswagen ja Audi. Kolmikko BMW, Volvo ja Ford olivat sijoilla 4–6 ennen Mercedes Benziä ja Toyotaa. Suosituimmat työsuhdeautomallit olivat Skoda Octavia, Volkswagen Golf ja BMW 3-sarja.

 

Hankintatilastot perustuvat samaan Axus Finland -konserniin kuuluvien ALD Automotiven ja NF Fleet Oy:n leasingrekisteröintitietoihin. ALD Automotive, NF Fleet ja Easy KM muodostavat yhdessä Suomen suurimman huoltoleasingalan asiantuntijayrityksen. Yhteensä hallinnoitava autokanta on noin 26 000.

 

Suosituimmat yritysautomerkit henkilöautoissa vuonna 2014, ALD Automotive ja NF Fleet (sijoitus suluissa vuonna 2013)

 

 

Please reload

Hyvä asiakassuhde vaatii enemmän kuin viestinnän osaamisen

4.3.2019

1/3
Please reload

Viimeisimmät uutiset
Please reload

Archive
Please reload

© Viestintätoimisto VCA Oy

info@vca.fi   |   Punavuorenkatu 2 A 3, 00120 Helsinki   |   Rekisteriseloste

  • Facebook Basic Black
  • Black LinkedIn Icon