Julkaistu 09.02.2017 (päivitetty 09.02.2017)

Futurice Oy jatkaa kansainvälistymistään ja on perustanut toimistot Tukholmaan ja Müncheniin

Digitaalisia palveluja tuottava Futurice Oy panostaa Euroopan kasvumarkkinoille perustamalla uudet toimistot Müncheniin Saksaan ja Tukholmaan Ruotsiin. Yhtiöllä on toimistot Berliinissä, Lontoossa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Futurice on tullut Suomessa tunnetuksi kasvuyrityksenä ja Euroopan parhaimpana työpaikkana. Yhtiö on sijoittunut kymmenen kertaa peräkkäin Deloitten Technology Fast 50 -kasvuyrityslistalle. Vuonna 2000 perustetun yrityksen liikevaihto lähentelee jo 30 miljoonaa euroa. Toiminta on ollut voitollista. 
 
Kyseessä on nyt merkittävä päänavaus kasvumarkkinoille, sillä Saksan ja Ruotsin markkinat avaavat Futuricelle uusia mahdollisuuksia jo nykyisten asiakassuhteiden laajenemiseen ja uuden asiakaskunnan lisäämiseen. 
 
”Haluamme olla aidosti kansainvälinen yritys ja haemme vahvaa, kannattavaa kasvua Euroopan kasvumarkkinoilla. Vahvistamme paikallista läsnäoloa Saksassa ja siirrämme palvelutarjontaa lähemmäs Münchenia, joka on suuryritysten ja mediayhtiöiden keskittymä. Toimiston perustaminen Tukholmaan vahvistaa Futuricen kykyä palvella yhteispohjoismaisia asiakkaita. Tiettyjen asiakkuuksien kaikkia Pohjoismaita palvelevat pääkonttorit toimivat Ruotsista käsin”, sanoo Futurice Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Syrjänen.
 
”Kasvun ajurina on digimurroksen laajentuminen, jonka myötä asiakasyritykset investoivat vauhdilla uusiin digitaalisiin palveluihin. Selvityksemme tukevat yrityksemme sijoittumista Saksassa ja Ruotsissa, jossa finanssi ja matkailu- sekä ravitsemuskauppa ovat erityisen innokkaimpia investoimaan uusiin digitaalisiin kanaviin perinteisten kanavien rinnalla. Otamme tärkeän strategiamme mukaisen askeleen lähemmäs asiakkaitamme ja kehitämme verkostoamme. Odotamme rohkaisevia tuloksia tietyiltä toimialoilta kuten media, pankit, raskas teollisuus, matkailu ja vähittäiskauppa, jossa olemme onnistuneet mainiosti Suomessa”, Syrjänen jatkaa. 
 
Futuricen palveluksessa on noin 300 alan ammattilaista. Vuonna 2000 perustettu Futurice valittiin vuosina 2012 ja 2013 sekä Suomen parhaaksi työpaikaksi että Euroopan parhaaksi työpaikaksi.
 
Lisätietoja: 
 
Tuomas Syrjänen, CEO, Futurice Oy, puh. 050 547 0386, tuomas.syrjanen@futurice.com
 
FUTURICE OY on digitaalisia palveluja tuottava kasvuyritys, jonka palveluksessa on noin 300 digitaalisen alan ammattilaista Helsingissä, Tampereella, Tukholmassa, Lontoossa, Berliinissä ja Münchenissä. Vuonna 2000 perustettu yhtiö on kasvanut kannattavasti viimeisten kahdeksan vuoden ajan ja sijoittunut kahdeksan kertaa peräkkäin Deloitten Technology Fast 50 -kasvuyrityslistalle. Futurice on valittu Euroopan parhaaksi työpaikaksi vuosina 2012 ja 2013. Asiakkaina ovat muun muassa mediayhtiöt, raskas teollisuus ja pankit. www.futurice.com
 


Viestintätoimisto VCA Oy • Punavuorenkatu 2 A3, 00120 Helsinki • puh. (09) 680 3030

 

Edison