Lehdet

Öljyalan Palvelukeskus Oy / Lämmöllä

Kolmesti vuodessa ilmestyvä Lämmöllä-lehti jaetaan noin 200 000 öljylämmittäjän talouteen. Lehdessä käsitellään lämmitysjärjestelmiä, niiden huoltoja ja energiatehokkuutta. VCA uudisti lehden sisällön ja ulkoasun keväällä 2010, ja noin vuosi tämän jälkeen järjestettiin lukijatutkimus. Tutkimuksen mukaan lukijat ovat tyytyväisiä lehteen ja kokevat, että he saavat siitä arvokasta tietoa mm. energiatehokkaasta asumisesta. 


  

Are Oy / Areena

VCA uudisti rakennusyritys Aren henkilöstölehden ulkoasun ja rakenteen keväällä 2010. Uuden konseptin mukainen henkilstölehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja jaetaan jokaisen arelaisen kotiin. Lehden ulkoasu on raikas ja moderni ja sen sisältö käsittelee Aren onnistumisia, strategisia linjauksia ja solmittuja sopimuksia.
 

   


FSP / Pintaa syvemmältä

VCA vastaa kokonaisvaltaisesti pintakäsittelyalan yritys FSP:n lehden sisällöstä, ulkoasusta, taitosta ja painoyhteyksistä. Kolme kertaa vuodessa ilmestyvä lehti jaetaan FSP:n asiakkaille ja sidosryhmille ja sen tavoitteena on kertoa yrityksen ajankohtaisista hankkeista, tuotekehityksestä sekä rakentaa yrityskuvaa pitkäjänteisesti. Tässä on onnistuttu hyvin: Lukijatutkimuksessa peräti 95 prosenttia piti lehteä hyvänä tai erinomaisena. 

Vuonna 2014 VCA uudisti Pintaa syvemmältä -lehden ilmeen. 
 

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö / Ammattiosaaja

Ammattiosaaja on VCA:n opetus- ja kulttuuriministeriölle toteuttama lehti ammatillisesta koulutuksesta peruskoulun 9.-luokkalaisille. VCA:n vastuulla ovat graafinen suunnittelu, taitto ja sisällöntuotanto. Lehden tuottaa Skills Finland ry. Lehdellä on myös sisarlehti Ammatillinen koulutus ja työelämä, joka jaetaan opettajille ja työelämälle.


Muita asiakkaille toteuttamiamme lehtiä:

●    FSP:n englanninkielinen sidosryhmälehti asiakkaille ja yhteistyökumppaneille,
      For Surface Protection
●    Uponorin asiakaslehti Jätevesiuutiset
●    Keudan Get ready -lehti peruskoulunsa päättäneille nuorille
●    Työ- ja elinkeinoministeriön item-lehti
●    A-Katsastus Oy:n sidosryhmälehti Katsastuslehti
●    Isännöintiliiton kampanjalehti Isännöitsijäksi!
●    Helsinki-Vantaan lentoaseman sidosryhmälehti Meidän kenttä
●    Uponorin asiakaslehdet Parempaa Ilmaa ja Kodin Mukavuudeksi
●    Maaseutuviraston ja maa- ja metsätalousministeriön Maavara-lehti

 Viestintätoimisto VCA Oy • Punavuorenkatu 2 A3, 00120 Helsinki • puh. (09) 680 3030

 

Edison